STOER, SCHERPZINNIG en TEMPERAMENTVOL.

Doen wat nodig is, daar houd ik van van. Voel snel aan wat klopt en wat niet klopt. Help graag mens en organisatie in beweging te komen. Ik zeg dingen die anderen wel denken maar niet zeggen. Op 't scherpst van de snede, doortastend en liefdevol. Op deze manier help ik de flauwekul in organisaties op te ruimen om weer zicht te krijgen op wat er toe doet. Om zo met elkaar de wereld leuker en duurzamer te maken.

Kennis en werkervaring op gebied van rechten, leiderschap, organisatieontwikkeling en talentontwikkeling combineer ik met een flinke dosis levenswijsheid. Ik begeleid graag (directie)teams tijdens ingrijpende veranderingen zoals krimp, reorganisaties, groei, cultuurprogramma’s en Agile werken.

Ik geloof erin dat als je doet wat je van binnen eigenlijk al weet, je jezelf en de wereld om je heen je zult verbazen. Omdat je tot veel meer in staat bent dan jezelf denkt. Dus, leer jezelf beter kennen en vertrouwen, leg alle bullshit op tafel, cut the crap en er gaat een wereld voor je open. Word de leukste versie van jezelf. 

Mareille.VanOsselen@onzinburo.nl